Business & LifeStyle by Dorothy

A color blocking legteteje : színes öltözködés a városban

2017. december 17. 19:13 - LifeStyle by Dorothy

Az, hogy valaki stílusosan öltözködik nem azt jelenti, hogy őrült módon követi a divat változásait, hanem, hogy a saját ízlése szerint tud haladni a legújabb trendekkel is. Egy stílusos nő pedig jól tudja, hogy egy kis szín minden szürke téli napot fel tud dobni. Ha te is ebbe a táborba tartozol, vagy szeretnél a tagja lenni, akkor mindenképp olvass tovább, mert tartogatunk némi inspirációt. 

colorblock.jpg

pic via INSTYLELOOK

Pirosas árnyalatok

A legtöbb őrület New York-ból indul és hozzánk nagyjából 1-1,5 év késéssel érkezik meg. Az egyik ilyen láz a piros alapú árnyalatok párosítása, főként lilás árnyalatokkal. Az őszi Fashion Week alatt az utcákat teljesen ellepték a vörös, a pink és a lila színekben pompázó divatkedvelők. Ha szeretsz, vagy szeretnél egy lépéssel előrébb járni a többieknél, akkor szerezz be egy színes kabátot, egy nadrágot és kezdj bátran játszani vele. 

img_9938.jpg

Fekete x rikító szín

A kezdő és a haladó color blocking-kedvelők egyik legkedvesebb összeállításának alapja egy monokróm fekete viselet, amit egy csodaszép kabáttal, vagy dzsekivel dobnak fel az egekig. Ez azért is nagyon praktikus, mert nem igazán tudsz hibázni vele: tökéletes egy rohanós hétköznapon, az irodába és még egy kinti eseményre is. Mellesleg elég valószínű, hogy te leszel a rendezvény sztárja.

img_9944.jpg

Visszafogottabb verziók

Ha nem vagy olyan bátor, hogy egy kanárisárga vagy fukszia színű ruhadarabban lépj az utcára, akkor ezeket a visszafogottabb szetteket neked találták ki. A szürke, a fekete és a teveszínnel nyugodtan elkezdhetsz játszani. Ha eggyel messzebb szeretnél menni, akkor mindenképp szerezz be egy-egy eleve color blocking kiegészítőt : egy kis táskát, cipőt, vagy övet, vagy egy kétszínű pulcsit. 

img_9945.jpg

Borítókép: INSTYLELOOK

Képek: Pinterest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://businessstylebydorothy.blog.hu/api/trackback/id/tr5113502221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása