Business & LifeStyle by Dorothy

Üzleti stílus a maximumon

2018. március 01. 08:00 - LifeStyle by Dorothy

Ezeket viseld, ha jól öltözött akarsz lenni!

Sokan kérdezik, hogyan vihetnének némi színt a dolgos hétköznapokba, miként tudnának leszakadni az unalmas feketéről úgy, hogy mégis stílusosak maradnak. Ezért fogtam magam és kiválogattam két férfi, valamint egy női szettet, amit a Kinnarps House gyönyörű irodájában be is fotóztunk.

img_0159.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

4+1 ázsiai tervező, akit muszáj megismerned

2018. január 29. 12:14 - LifeStyle by Dorothy

Az már nem nagy meglepetés, hogy közeleg a Kínai Holdújév és az sem, hogy 2018 a kutya éve lesz.De azon mindig elképedünk, hogy ez mélyen érinti a világ egynegyedét. A hatalmas ázsiai térséget az olcsó munkaerőn és a gasztronómián kívül pedig három dolog jellemzi leginkább: a business, a design és a különleges kultúra. Nem is csoda, hogy ezek az országok szinte ontják magukból a világhírű, vagy a világhír fele haladó designereket.

kinai7.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

5 csizma, aminek nem tudsz ellenállni

2018. január 08. 08:00 - LifeStyle by Dorothy

A decemberi hajtás után minden nő megérdemli, hogy egy kicsit saját magát is megajándékozza. És mi lehetne szebb ajándék, mint egy szuper csizma, ami egészen márciusig a legjobb barátod lesz majd? Nem mellesleg, mi lenne, ha ez most egy feltűnő színű darab lenne, ami még a legvadabb januári hidegben is mosolyt csal az

arcodra? csizma1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Hogyan viseld az év színét az üzleti életben?

2018. január 03. 17:36 - LifeStyle by Dorothy

A Pantone trendkutatói tavaly év végén kihirdették, hogy az idei év meghatározó árnyalata az ultralila lesz. Az említett szín utoljára a nyolcvanas években élte fénykorát és volt meghatározó szereplője a nagyvilági üzletasszonyok ruhatárának. A sokáig méltatlanul kispadra küldött lilás árnyalat számtalan dologhoz passzol és most megtudod, melyek azok! 

pantone1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Szilveszterezz olasz stílusban!

2017. december 27. 08:00 - LifeStyle by Dorothy

Egy valódi olasz nő még a Déli-sarkra is stílusosan megy pingvint menteni, ha arról van szó. Magassarkúban, napszemüvegben és valami meleg, de csodaszép kabátban - tökéletes sminkkel. Ha idén szilveszterkor te is szeretnél úgy tündökölni, mint az olaszok, akkor térj be Victoria Zotti ruha és kiegészítő birodalmába. De vigyázz : ezek a cuccok annyira jól néznek ki, hogy menten mindet meg akarod venni!

olaszolasz.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A color blocking legteteje : színes öltözködés a városban

2017. december 17. 19:13 - LifeStyle by Dorothy

Az, hogy valaki stílusosan öltözködik nem azt jelenti, hogy őrült módon követi a divat változásait, hanem, hogy a saját ízlése szerint tud haladni a legújabb trendekkel is. Egy stílusos nő pedig jól tudja, hogy egy kis szín minden szürke téli napot fel tud dobni. Ha te is ebbe a táborba tartozol, vagy szeretnél a tagja lenni, akkor mindenképp olvass tovább, mert tartogatunk némi inspirációt. 

colorblock.jpg

pic via INSTYLELOOK

Tovább
Szólj hozzá!

3 szuper outfit a céges bulira

2017. december 08. 17:30 - LifeStyle by Dorothy

Nyakadon a céges buli, nem tudod még, miben jelenj meg – de az biztos, hogy nagyon unod a bevált fekete cuccot. Ha nem tudod még mit válassz, hogy elegáns, de igazán karácsonyi is legyél, akkor olvass tovább, mert van három szuper tanács, amit mindenképp meg kell fogadnod.

christmasparty2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Hallgass rám és megmondom, mit viselj az irodában!

2017. december 04. 13:17 - LifeStyle by Dorothy

Jó helyen jársz, ha neked is fontos, hogy minél több vibráló árnyalat vegyen körül: főleg a ruháidon. Mert nekem is az és szeretném, ha egy idő után a barátnőidnek is az lenne.

El sem tudod még képzelni, mit mutatok majd! Mennyi ötlettel leszel majd gazdagabb és mennyivel felszabadultabb leszel, ha hagyod, hogy kiragadjalak a mindennapok sablonos öltözködési sémáiból és teljesen új színeket, szabásvonalakat mutassak Neked. Olyanokat, amiktől szebb, csillogóbb nő válik belőled és nem utolsó sorban meggyőzőbben viselkedsz majd. Érdekes? Akkor olvass tovább!
business.jpg

 Minden nőnek meg vannak azok bevált szettei, melyeket bárhol, bármilyen tárgyalásra fel tud venni. Ezek a szettek azonban egy idő után már nem csupán biztos pontok lesznek, hanem berögződések is, amik már nem inspirálnak. Ragaszkodsz hozzájuk, újra és újra megveszed őket, de nem dobják már fel a napod és az a könnyed érzés is elmarad, amit még az elején magukkal hoztak.

img_8833.jpg

Ha körbe nézel, számtalan ilyen összeállítást látsz, ami még annál is kevésbé pörget fel, mint az előbb említett sajátod. És itt kell, hogy legyen egy pont a mondatod végén. Mert nincs már rá szükséged. Új kalandokat kell keresned, új színeket kell felfedezned és új dolgokkal kell hangsúlyoznod a már jóval professzionálisabban viselkedő valakit.

img_9317.jpg

Ideje új vizekre evezni és felfedezni olyan területeket, ahol nem a kék szoknya és fehér blúz kombó az egyedüli viselhető darab. Ahol vannak olyan elegáns összeállítások, amiktől te leszel a legstílusosabb és leghitelesebb nő a teremben. Megismered majd, hogyan bánj a színekkel, mit, mivel viselj és mik azok a pici trükkök, amitől akkor is igazi nő maradsz, ha a napod az oviban indul, a munkahelyeden folytatódik és egy fontos vacsorán végződik.

img_8843.jpg

Ehhez persze az sem árt, ha megtudod, melyik viseleteddel, mit kommunikálsz. Én ebben is segíteni fogok neked: megmutatom, hogyan lehetsz te az egyik szettben a briliáns középpont és hogy tudsz a háttérbe vonulni, amikor éppen arra van szükség. Megmutatom, mennyi lehetőség rejlik az öltözködésben és mitől lesz egy blézer, vagy egy blúz egy pajzs magad előtt és mitől lesz a tűsarkúd az előrelépés fegyvere a lábaidon.

Ha kíváncsi vagy, akkor mostantól kövess a weboldalamon, a Facebook-on, a LinkedIn-en és az Instagram oldalamon!

Szólj hozzá!