Business & LifeStyle by Dorothy

Hogyan viseld az év színét az üzleti életben?

2018. január 03. 17:36 - LifeStyle by Dorothy

A Pantone trendkutatói tavaly év végén kihirdették, hogy az idei év meghatározó árnyalata az ultralila lesz. Az említett szín utoljára a nyolcvanas években élte fénykorát és volt meghatározó szereplője a nagyvilági üzletasszonyok ruhatárának. A sokáig méltatlanul kispadra küldött lilás árnyalat számtalan dologhoz passzol és most megtudod, melyek azok! 

pantone1.jpg

CERUZASZOKNYA

Szinte alapszabály az, hogy egy feltűnő színű ceruzaszoknyának minden magabiztos nő ruhatárában helyet  kell kapnia. Ez pedig nem baj, ha éppen az aktuális legmenőbb árnyalatban pompázik. Ha szuper elegáns akarsz lenni, akkor fogsz hozzá egy mustársárga csizmát, vagy magassarkút és az egészet finomítod egy egyszerű fehér blúzzal. Ezzel trükkel pont annyira leszel figyelemfelkeltő, hogy érdekesnek tartanak majd, de mégsem lépsz át egyetlen határt sem. 

img_0332.jpg

VIRÁGOS MINTA

Az igazi tavaszt idéző, vidám lila színt bármikor feldobhatod egy romantikus virágmintás ruhadarabbal. Arra kell csak ügyelned, hogy egy kicsit visszafogottabb alapot válassz és olyan virágokat, melyek alapból rózsaszínes és / vagy lilás árnyalatban pompáznak. Az összhatást még tovább tudod fokozni egy sötétlilába hajló napszemüveggel és egy magassarkú csizmával, vagy félcipővel.  

img_0338.jpg

TÜRKIZ

Talán egy tárgyalásra sok lenne ennyire vibráló színekben érkezni, de egy szimpla, dolgos hétköznapra simán felkaphatsz egy türkiz nadrágot a kedvenc lila kabátodhoz. Ezt a szettet azokra a napokra tartogasd, amikor nagyon vidám vagy, vagy amikor azt érzed, hogy teljesen kifacsartak. Az előbbit azért, mert olyan pozitív kisugárzásod lesz, hogy mindenki téged követ majd; az utóbbit azért, mert ennek az outfitnek a játékossága segít felrázni a reggeli melankóliából. 

img_0343.jpg

KÖVESS FACEBOOKON IS : BUSINESS & LIFESTYLE BY DOROTHY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://businessstylebydorothy.blog.hu/api/trackback/id/tr1113543189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása