Business & LifeStyle by Dorothy

Szilveszterezz olasz stílusban!

2017. december 27. 08:00 - LifeStyle by Dorothy

Egy valódi olasz nő még a Déli-sarkra is stílusosan megy pingvint menteni, ha arról van szó. Magassarkúban, napszemüvegben és valami meleg, de csodaszép kabátban - tökéletes sminkkel. Ha idén szilveszterkor te is szeretnél úgy tündökölni, mint az olaszok, akkor térj be Victoria Zotti ruha és kiegészítő birodalmába. De vigyázz : ezek a cuccok annyira jól néznek ki, hogy menten mindet meg akarod venni!

olaszolasz.jpg

Az örök kedvenc : a flitteres ruha

Egy csillogó ruha mindig szépen mutat, de az igazi ideje szilveszterkor, az önfeledt bulizás időszakában jön el. Flitteres minit szinte minden színben lehet kapni, de igazán sexy  és olaszos akkor leszel, ha egy macskás feketét választasz magadnak. Ahogy beszerezted a kis feketédet, máris elkezdheted feldobni színes kiegészítőkkel:  például egy csodaszép statement nyaklánccal, vagy egy színes tűsarkú cipellővel. Ezzel biztosan te leszel a legcsábítóbb nő a partyban. 

img_0087.JPG

Csipkés body

Nem létezik olyan olasz gardrób, ami nem tartalmaz legalább száz csipkés, fekete ruhadarabot. Ez a helyzet egyértelműen igaz az üzlet kínálatára is. Ha szeretnéd kicsit lelopni az itáliai stílust, akkor igyekezz beszerezni egy feszes, csipkés body-t, amihez passzíts egy feltűnő színű - például arany - dzsekit. Ha így teszel, alapból nem lesz épeszű férfi, aki ne fordulna meg, ha elhaladsz mellette. Ha fokozni akarod a dolgot, akkor válassz arany, vagy leopárdmintás kiegészítőt : táskát, tűsarkút. És a vörös rúzst se hagyd otthon! 

img_0230.jpg

Kabát, extrákkal 

Abban az esetben, amikor semmiképpen se tudod elkerülni azt, hogy a barátaiddal egy külső helyszínen köszöntsétek az új évet: a kabátod kinézetén kell dolgoznod. Ha nem szeretnél csupán egy buli miatt új kabit venni, akkor szerezz be valami olyan kiegészítőt, ami feldobja a legegyszerűbb szürke kabátot is. Ilyen ez a finom, babarózsaszín sál, amit egy színben passzoló magas szárú csizmával tehetsz még trendibbé. 

img_0069.jpg

Állandó kiegészítők

Annak ellenére, hogy nem a szabad ég alatt várod míg éjfélt üt az óra, nem árt, ha jó melegen öltözöl fel. Ezeket a káprázatos kiegészítőket nem csak szilveszterkor, hanem egészen addig viselheted, amíg be nem köszönt a pasztell dzsekik időszaka. Egy gyöngyökkel és strasszokkal díszített sapka minden reggelt feldob, a csillogós fülbevaló pedig játékossá teszi még a legdurvább téli hétköznapokat is - nem beszélve az ünnepekről. A nagy méretű shopper bag pedig éjszaka a cserecipődre (nyugi, minden nőnek van - a Szerk.) nappal pedig a laptopodra vigyáz majd. 

img_0073.jpg

Lelőhely: Victoria Zotti Showroom

Cím: 1139, Budapest Forgách utca 9/B

Tel.: 06 20 276 5691

Web: www.victoriazotti.hu

Facebook oldal: Victoria Zotti Showroom

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://businessstylebydorothy.blog.hu/api/trackback/id/tr3213509041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása