Business & LifeStyle by Dorothy

3 szuper outfit a céges bulira

2017. december 08. 17:30 - LifeStyle by Dorothy

Nyakadon a céges buli, nem tudod még, miben jelenj meg – de az biztos, hogy nagyon unod a bevált fekete cuccot. Ha nem tudod még mit válassz, hogy elegáns, de igazán karácsonyi is legyél, akkor olvass tovább, mert van három szuper tanács, amit mindenképp meg kell fogadnod.

christmasparty2.jpg

Piros ceruzaszoknya

A piros, mint tudjuk az adventi időszak elengedhetetlen kelléke. Figyelemfelkeltő mivolta miatt sajnos gyakran száműzik a business casual szettekből. Pedig nem rossz ő, csak tudni kell bánni vele!

img_9565.jpg

 Először is nem kell túlzásba vinni a pirosat akkor sem, ha te is úgy gondolod, hogy 2017 legjobb hozadéka a #redonred a New yorki kifutókról. Ha ünnepi, de mégis decens akarsz lenni, akkor leginkább ceruzaszoknyaként viseld, amihez egyszerűbb felsőt válassz. Vegyél fel egy fekete garbót, vagy egy szebb fehér pulcsit és máris nem vagy túl hivalkodó. Ha olyan irodában dolgozol, ahol egy kicsit megengedőbbek az emberek, akkor pedig keress hozzá egy lila, vagy fukszia blúzt és te leszel a céges buli királynője!

Világos színű tütü

A kreatív és kommunikációs osztályok / ügynökségek karácsonyi bulijain biztosan elismerő tekintetek kísérik majd a lépteidet, ha a sima szoknya helyett egy álomszép tütüben tipegsz be. A trend tavasztól télig hódít az Instagram-on és a Pineterest board-okon. Az évnek ebben az időszakában egy feszülős, angyali felsővel (az ezüst most szuper trendi), vagy pulcsival is bátran párosíthatod.

img_9303.jpg

A tütühöz elsősorban egy szép magassarkú cipő passzol, de ha nyúlánk alkat vagy, elleshetsz egy trükköt Audrey Hepburn-től és felveheted balettcipővel is.

A-vonalú színes midi szoknya

Az ötvenes évek óriási szoknyái sosem fognak kimenni a divatból: hol elegáns, hol provokatív módon bukkannak fel. A nőies öltözködés #musthave darabja akkor tud a legszebben érvényesülni, ha egyszínű darabokkal párosítod. Egy feszülős felső, egy szép vastag harisnya és egy magassarkú és máris tökéletes az outfit.

img_9304.jpg

Az ötvenes évek elegáns hangulatát még jobban meg tudod idézni, ha egy szebb, vékony kardigánt is felkapsz a felsőd felé. Nem csak nagyon bámulatos, de még meleg is.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://businessstylebydorothy.blog.hu/api/trackback/id/tr5213427147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása