Business & LifeStyle by Dorothy

5 csizma, aminek nem tudsz ellenállni

2018. január 08. 08:00 - LifeStyle by Dorothy

A decemberi hajtás után minden nő megérdemli, hogy egy kicsit saját magát is megajándékozza. És mi lehetne szebb ajándék, mint egy szuper csizma, ami egészen márciusig a legjobb barátod lesz majd? Nem mellesleg, mi lenne, ha ez most egy feltűnő színű darab lenne, ami még a legvadabb januári hidegben is mosolyt csal az

arcodra? csizma1.jpg

Csillogós

A csillámok és vadul világító kristályok először tavaly előtt mutatkoztak be a cipellők sarkain, majd az idei évben teljesen átvették az irányítást és már egész csizmákat vettek az uralmuk alá. Nem éppen irodai viselet, de a városban, vagy egy buliban biztosan hódítani fogsz benne. Viseld black-on-black outfithez, vagy farmerhez. 

img_0596.jpg

Ezüst

Az ezüst az új arany az idei őszi/téli öltözködésben. Ha szereted a visszafogott fémes csillogást, akkor számtalan megoldás között válogathatsz : lapos talpú, magassarkú, bokacsizma és hosszú szárú cipő. Ha javíthatatlanul romantikus lélek vagy, akkor rózsaszínes, púderes árnyalatokkal kombináld. Ha inkább vagány szeretnél lenni, akkor vegyél hozzá egy bokaszárú farmer nacit és bársony felsőt. 

img_0581.jpg

Színes harisnya csizma 

Ha nem csaptál le a tavalyi őszi kínálat piros vagy lila csizmáira, akkor igyekezned kell, nehogy elkapkodják előled a leárazásra váró nőtársaid. Ez a cipő, amennyire használhatatlan nedves időben annyira jól néz ki és minden téli szettet elegáns outfitté varázsol. Idén főleg piros, bordó és lila színekben tudod beszerezni, amit szoknyához és feszes nadrág alá is bátran hordhatsz. 

img_0591.jpg

Magasszárú

Amikor Kim Kardashian megmutatta, hogy a magas szárú csizma 160 centi alatt is ultradögös, a tervezők fogták és szépen visszaédesgették az emlegetett cipellőt a legtrendibb darabok közé. Ez a csizma azonban nem csak hihetetlenül szexi, de még praktikus is, ha csak a tavalyi mínusz 15 fokokat vesszük alapul. Hordhatod nadrággal és feszes ruhával is. 

img_0588.jpg

Éksarkú

Az éksarok a legjobb dolog, ami egy cipővel történhet a csodaszép magassarkú és a kényelmes egybe talpú megoldás között. Roppantul elegáns, de mégis sokkal élhetőbb, mint a tűsarkú testvére és bátran viselheted egy komoly tárgyalások, rohangálós napokon és még bulikban is. 

img_0594.jpg

Borító : Blog Myer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://businessstylebydorothy.blog.hu/api/trackback/id/tr713543383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása